Getting My ενοικιαζομενα δωματια κυπαρισσια To Work
Getting My ενοικιαζομενα δωματια κυπαρισσια To Work
Blog Article
Διατηρώντας, λοιπόν, μέχρι σήμερα ανέπαφα από τον μαζικό τουρισμό το παραδοσιακό χρώμα και την υπέροχη γραφικότητά του, το Κυπαρίσσι, που συναντάται σχεδόν κρυμμένο στην άκρη της Λακωνίας, οφείλει την ονομασία του στα πολλά κυπαρίσσια που βρίσκονται στην περιοχή και αποτελεί έναν ανεξάντλητο προορισμό γεμάτο με μαγικά τοπία.
Μια μαγευτική τοποθεσία που δεν πρέπει να ξεχάσετε να επισκεφθείτε.
Η παραλία στο Διακόφτι μοιάζει σαν να βρίσκεται σε εξωτικό νησί, έχει γαλαζοπράσινα ρηχά νερά και λευκή άμμο.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο διαχωρισμός του κυπαρισσιού σε αρσενικό και θηλυκό δεν αναφέρεται στο φύλο των ανθέων, αλλά στη διάταξη του φυλλώματος.
Ωστόσο, τα κυπαρίσσια προτιμούν το υγρό έδαφος και συχνά αναπτύσσονται κοντά σε υδάτινες μάζες.
Πάνω από την παραλία του Να, θα βρείτε πολλά ταβερνάκια τα οποία έχουν μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα και προσφέρουν ενοικιαζόμενα δωμάτια για διαμονή.
Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση της προσβολής.
Αν και το κυπαρίσσι είναι ανθεκτικό στην έλλειψη νερού, τον πρώτο χρόνο φύτευσης του δέντρου θα χρειαστεί τακτικό πλούσιο πότισμα μία φορά την εβδομάδα για να αναπτυχθούν οι ρίζες του.
Το Κυπαρίσσι είναι κτισμένο στη θέση της αρχαίας πόλης Κύφαντα, (σημερινή Παλαιόχωρα), γνωστή για τα πηγαία νερά της, εξού και η δεύτερη ονομασία του «Βρύση».
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε check here οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη.
This Web-site makes use of cookies to transform your knowledge When you navigate by the website. Out of these, the cookies that happen to be classified as needed are saved with your browser as they are important for the Doing work of basic functionalities of the web site.
Αειθαλή Φυτά Κωνοφόρα Δέντρα Μαθαίνω τα φυτά Πολυετή Φυτά Συμβουλές Φροντίδας Φυτά για Φράχτη Φυτά Εξωτερικού Χώρου
Ο οικισμός έχει κτιστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύεται από τους πειρατές, οι οποίοι λεηλατούσαν της ακτές της Πελοποννήσου. Αργότερα, όταν δεν υπήρχε, πλέον κίνδυνος, δημιουργήθηκαν οι παραθαλάσσιοι οικισμοί Παραλία και Μητρόπολη.
Ετσι όπως διαβάζω την δημοσίευση κατευθύνομαι για Αγία Πελαγία. , όμως νομίζω πως το νότιο μέρος είναι το καλό (αν θυμάμαι καλά από συζητήσεις). Τέλος, υπάρχει κάπου εκδρομή / καραβάκια να πάμε σε δυσπρόσιτες παραλίες από θάλασσα ?